Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Harmincegyedik (vol2) - Eljött a dívák ideje

2011.03.22. 17:04 - pszichokutty

Címkék: film

Sötétbe burkolózik a színpad, egy halvány fénycsóva köröz, nyolcasokat ívelve. Megcsillan a fény a lány testén, ívelt alakja csak sejtet. Erotikus mozdulatok, vörös rúzs, fülledt helyzet. Ez nem pornó. Ez burlesque.

2010-ben került az amerikai vászonra ez a bizonyos film, ami magába foglalja a szerelmet, a szenvedélyt, a táncot, a lelkesedést.

Ali egy lány, aki mindent megtesz, hogy kitörjön a vidéki pincérnő szerepéből, jelen esetben ott hagyja az állását, hogy Los Angelesben befusson. Betér a Burlesque bárba és a hely hangulata már az első pillanatban megragadja. Van itt minden mi kell, és főbb tanítása, ne csak álmodd az álmaid, hanem tegyél értük valamit - hidd el.. megéri.

A film maga nagyon tetszett, bár kicsit elfogult vagyok a stílussal szemben, hiszen imádom a burlesque egyik képviselőjét, Dita Von Teese-t. Sajnálom, hogy ő nem kapott helyet a filmben, de végül is ez nem róla szólt elsősorban, hanem inkább Christina Aguileráról és Cherről. Érdekes volt látni Kristen Bell-t fűzőben (vagy lengébben) táncolni, ő úgy maradt meg inkább a fejemben, mint a kis nyomozó diáklány, Veronica Mars. Bár a karaktere egy savanyú, önelégült liba, mégis szimpatizáltam a lánnyal. A másik érdekesség, hogy a Twilight-filmek James-e (azaz pontosabban az Alkonyaté :D) megszabadult a szörnyű, vámpíros parókájától és rövid hajjal állt a bárban, egyengetve Ali életét. Pár pillanat erejéig látjuk csodás testét, formás fenekét, de nem erre helyeződik a hangsúly.

Mindenkinek ajánlom, aki zenés filmre vágyik, vagy akár összebújva a kedvesünkkel, mert egy fülledt szellő mindig ott kering a levegőben.

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr892762585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása