Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Negyvenhatodik - A sorozatok fogságában II.

2011.04.05. 20:02 - pszichokutty

Címkék: sorozat

Még februárban mutattam be a Boys over Flowers című sorozatot, most egy újabb ismertetőre vetemedtem, ez pedig nem más, mint Lee Min Ho egy másik sorozata, a Personal Preference. Ez adta még korábban a blog jelenlegi kinézetét :)

 

Kattints a "tovább" gombra!

Mit tennétek meg azért, ha egy számotokra idegen ember olyat birtokol, amire szükségetek van? Jelen esetben egy házról van szó. Hm? Beköltöznétek? De mi van akkor, ha ellenkező neműek vagytok?

Park Gae In egy bútortervező lányka, aki hamar szerelembe esik. Míg mások sokat állnak a tükör előtt, ő slamposan, kócosan képes elindulni a randevúra, hogy minél több időt tudjon együtt tölteni a jelölttel. Ő az, aki abban a házban lakik, amire annyira szüksége van Jeon Jin Ho-nak, az építésznek. Rengeteg véletlen folytán összefutnak, végül Jin Ho beköltözhet a házba (miután ott bizonyos gondok miatt szabad lesz az egyik szoba). De mégis hogy néz ki az, hogy egy hajadon, fiatal nő egy szintén fiatal, nőtlen férfival lakik egy házban? Nem engedhetik meg, hogy rossz hírbe kerüljön a lány. De itt jön egy csavar. Csupán azért engedte meg GaeIn a fiúnak, hogy ott lakhat, mert azt hiszi róla, hogy meleg.

Nagyon vicces és szórakoztató a történet, de sajnos még csak az elején jár a felirat, így én is. Mindenkinek ajánlom, aki ki akar kapcsolódni és hagyja, hogy Lee Min Ho elrabolja a szívét (mint nekem a Boys Over Flowersben). Csupán 16 rész, amit fél lábbal is kibírtok, szóval nem vesz el sok időt az életetekből, de nem is fogjátok megbánni, ha megnézitek!

Ha kedvet kaptatok hozzá, az alábbi linken tudjátok letölteni, ahol ugyanúgy a zenéket is le tudjátok tölteni! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr262802791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása