Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Első - A bevezetés

2011.02.11. 20:41 - pszichokutty

Üdvözletem Blog-egerek!

Megnyitottam a blogom, amely elsősorban (és most őszinte leszek:) az egyik kurzusom miatt készült el, de(!) ha megtetszik, akkor nagy eséllyel folytatni fogom, akár napi szinten is. Amennyiben ez nem megvalósítható az elfoglaltságaim miatt, akkor lehet, hogy ritkábban, de tényleg próbálom nem elhanyagolni.

Akkor most pedig a bevezetés. Szeretnék az internet anonimitása mögé bújdosni, ezért a blogomban eredeti neveket nem írok, így másokat se sodorhatok bajba. Hiszen mégis csak tudjuk, hogy milyen veszélyes lehet az internet, ezért valóban próbálok figyelni arra, hogy ne adjak ki magamról személyes információkat.

Ez igaz a különböző közösségi hálókra is, úgy állítottam be, hogy idegenek ne lássanak rólam információkat, maximum annyit tudnak elérni, hogy a nevemet és az arcomat összetudják párosítani.

Nem vagyok egy afféle lány, hogy én örömódákat zengjek a magánéletemről, nem szeretem az interneten élni az életemet, nem hirdetem a közösségi oldalakon (ld. facebook vagy iwiw), hogy én mennyire, de nagyon szerelmes vagyok. Úgy gondolom, hogy ehhez senkinek semmi köze, aki mindenáron a magánéletemben akar kutakodni, az megteszi másképp.

De én is érzelmes lány vagyok, aki szereti elmesélni a napját, hogy mi volt benne oly' tökéletes és mi nem, de ezen bejegyzések számát próbálom a minimálisra redukálni, ennek ellenére szeretném, ha nem unatkoznátok.

Ez egy elég kezdetleges blog, még nem rázódtam bele úgy igazán, de remélem, hogy később ez is változik.

No, de én arra akarok kilyukadni, hogy örömmel látlak itt téged, kedves Olvasó, és remélem, hogy hamarosan viszont látlak, akár rendszeres olvasóként is. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr802654767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pszichomaccs 2011.02.11. 22:10:09

szia Kutty! nagyon érdekesen indul, várom, hogy miket fogsz írni :) remélem, hogy minden nap fogsz írni, és nyugodtan mesélj arról, hogy mi történt veled egy-egy nap :) egyetértek azzal, hogy nem kell két percenként kiírni mindenhova, hogy (L) szerelmem (L) vagy hogy (L) már 2 napja (L).... szerintem elég szánalmas dolog... Sok sikert az íráshoz! soksok pusz! Maccs


süti beállítások módosítása