Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Ötvennegyedik - Szégyenlem magam

2011.04.25. 12:33 - pszichokutty

Szégyen... Több, mint egy hete nem írtam ide nektek.

Ami újdonság: Blogjelenségekből megkaptam az értékelést (amiatt készült ez a blog), ezért úgy döntöttem, hogy átköltözöm egy másik blogmotorra és ott folytatom a blogot. Nem annyira voltam megelégedve a blog.hu-ra, többször volt olyan, hogy nem tudtam elmenteni a bejegyzést, vagy eltűnt.

Nemsokára vizsgaidőszak, beadandók gyártásába fogok, valamint néhány projectet el kéne kezdenem.

Minho: már több mint egy hete itt van, megszokta már nálunk. csámcsog a száraztápon, behabzsolja a töltött káposztát (vagy éppen a gulyáslevest), eltünteti a labdáit, valamint csócsálni akarja a kezünket. Játékos, lusta, és aranyos. Még nem tudja elviselni a nyakörvet, folyamatosan vakarózik tőle, szóval az még függőben van. Gyakoroljuk a pórázon sétálást is, több-kevesebb sikerrel, de megy. Játéknak tekinti a pórázt és séta közben csócsálja (csak az udvaron sétálunk még).

No de.. én elköltözöm, a blogcímet, ha nem bánjátok nem rakom itt nyilvánossá, ha valaki szeretné, okos módon feltudja venni velem a kapcsolatot. Addig is,

Viszlát blog-egerek!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr42853804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása