Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Tizedik - Itt a tavasz?

2011.02.26. 15:43 - pszichokutty

Hello Blog-egerek!

A tegnapi hóból már nem maradt semmi. A nap kisütött és végre a hőmérő is feljebb kúszott 0 celsius foknál.

A gyerekek ilyenkor szoktak pirospozsgásan rohangálni, szinte megszabadulva a kabátoktól, az anyucik meg futkorásznak utánuk, hogy visszaöltöztessék a csemetéjüket.

Hiába a napsütés és a madárcsicsergés, még nem jött el a tavasz. Legalábbis ezen oldal állítása szerint. A pillanatnyi kilábalás a téli depresszióból nem fog hosszú ideig tartani, a +4-5 fokos "hideg", pedig lassan visszacsúszik a mínuszba. Ha a csillagászati tavaszt nézzük, akkor még jócskán várhatunk a 15-20 fokos melegre, hiszen a tavasz kezdete aszerint március 21-én kezdődik. Addig is csak türelmesen várjunk.. A tavasz el fog jönni.. és el fogja rabolni a szívünket... :)

"Amikor a vállamhoz ért, úgy éreztem, a földkerekség legpuhább, legmelegebb takarója ölel magába. Biztonság, meleg, amibe belefúrod, befészkeled magad, és hónapokon keresztül alszol, majd újjáéledve, sértetlenül felébredsz, és a föld megújul. Érintésében a tavasz varázslata bújt meg."

Laurell K. Hamilton

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr202692706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszti-chan 2011.02.26. 21:29:06

Én szeretem a havat, felőlem lehetne még egy kis hó :D


süti beállítások módosítása