Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Tizenkettedik - A fotókiállítás

2011.03.01. 14:40 - pszichokutty

Hello Blog-egerek!

Remélem jól telt nektek a hétvége :) Egyre gyorsabban telik az idő, aminek én még jobban örülök, hiszen így közelebb leszek a debreceni utazásomhoz.

De... az elmúlt hétvégén az egyik kedves csoporttársam fotókiállításának megnyitóján vettem részt. Nagyon jól éreztem magam és tényleg örülök annak, hogy Máténak sikerült ezt elérnie, és remélem, hogy még sokkal több ilyen megnyitóra hív majd el. :)

Ezelőtt talán egyszer voltam Szentendrén, így Krisztivel kicsit bizonytalanul indultunk el. Köszönhetően a telefonomban megtalálható GPS-nek az útvonalat már tudtuk, de az utat nem találtuk. :) Végül sikerült rájönnünk, hogy hol rontottuk el és odataláltunk. A legnagyobb meglepetés talán az volt, hogy elsőre MEGÁLLTAK AZ AUTÓSOK A ZEBRÁNÁL! Ezt általában Budapesten és a falumhoz közeli városban soha nem tapasztaltam. De oda találtunk épségben és nagyon boldog voltam, hogy elmentem.

Köszönjük, Máté :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr502701366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszti-chan 2011.03.02. 22:29:49

Tényleg nagyon jó volt a kiállítás! :D
Mindenben egyet értek most veled, Csilla ^^
És ja...eltévedtünk,de meglett a helyes irány ;)


süti beállítások módosítása