Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Tizenharmadik - "Legszívesebben sikítanék..."

2011.03.04. 14:42 - pszichokutty

Március 1-jével egy új akadállyal kell megküzdenem - ha lehet minél előbb - ez pedig nem más, mint a SZAKDOLGOZATI TÉMÁM kiválasztása. Azt hittem, hogy az még egy kicsit messzebb van, hiszen a negyedik félévemet kezdtem, de nem... Hideg zuhanyként ért a nyakamba zúdított a közel 330-340 téma, amelyből első átnézésre körülbelül 30-at karikáztam be, mint szóba jöhető téma. Ezt sikerült lecsökkentenem 8-ra, de rájöttem, hogy úgy igazán egyik sem a szívem csücske. Tehát most jön az ihlet szerzés, aminek egy halvány sugallata megvan, de még nincsenek konkrét elképzeléseim. Hogy miért sikítanék? Mert jövőhétre tervezem a konzulens zaklatását, hogy ne az utolsó pillanatban rohanjak hozzá és derüljön ki, hogy "hopp, ezt elcs.szted, mert már teljesen foglalt vagyok". Így most a hétvégém idegeskedéssel és fejtöréssel fog telni. Pedig még csak péntek van.

Nem is magától a témától félek, hanem, hogy nem tudom megtölteni a minimális határt sem (30 oldal), valamint hogy hiába találnék sok szakirodalmat hozzá, de kevés dolgot tudok belőle használni.

Mert azt tudom, hogy milyen irányba induljak el, de nem tudom, hogy hogyan valósítsam meg... még két napom van eldönteni... szurkoljatok. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr262710070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszti-chan 2011.03.05. 15:59:38

ÁÁÁ...tökre én is így érzek,csak nekem még ötletem sincs XD tudod,hogy lenne témám...de sztem szakirodalom nem lenne hozzá, meg tanár :S én is tökre parázok :S áááááá.....segítség!!!


süti beállítások módosítása