Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Harminchatodik - My black Minidress

2011.03.24. 17:44 - pszichokutty

Süt a nap és szép időnk van ^^ Az én kedvem is nagyon jó :)

Ma reggel korábban sikerült felkelnem, mint általában egy iskolás napon, hiszen ma mentünk a rádióhoz látogatni. Odataláltunk egyben, épségben, majd 9-kor beléptünk a kapun. A főszerkesztő fogadott minket, mesélt a rádió megalakulásáról, illetve, hogy milyen nehézségekbe ütközhet egy rádió megalapítása és fenntartása. Egy óra múlva lementünk a stúdióba, ott ismertük meg a rádió alappilléreit, akiknek az a feladatuk, hogy minden flottul menjen. Nem töltöttünk ott sok időt, majd visszamentünk a tárgyalóba és továbbhallgattuk a főszerkesztő bácsit, aki kifejezetten kért minket arra, hogy tegezzük őt. 2 óra elteltével léptünk ki a kapun és belevetettem magam a vásárlásba. Na jó, annyira nem, csupán pár apróságot vettem, illetve a tesómnak parfümöt. Holnap lesz a nagy vásárlás, szándékomban áll pár pulcsival és nadrággal gazdagítani a ruhatáram. Elvégre itt a tavasz, nem?:D

Gabi blogjában (egyik ismerősöm) hallottam a fenti dalt és megtetszett. Érdekesség, hogy a lány, aki énekel az egyik kdoramában szerepel, amit megnéztem, a címe pedig My Fair Lady (van másik címe is, de én elsősorban ezen a címen ismerem).

Egyre többet írok a napjaimról és jól érzem magam, ha kiírom magamból ezt. Kérlek titeket, támogassatok! Fighting~~

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr92768602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása