Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Huszonkettedik - Komfortos mennyország

2011.03.14. 19:57 - pszichokutty

Címkék: film

Ma kedvem támadt egy kis filmnézéshez, elszántam magam, hogy megint megnézem az "Egy gésa emlékiratai" című filmet, de nem játszotta le a lejátszó.. Jó, keressünk mást. Elkezdem nézni a dvd-ket és megakadt a szemem egyen: Komfortos mennyország. Már jó ideje terveztem a megnézését és most végre beraktam a laptopba (mert a lejátszó ezt sem játszotta le - nem tudom mi baja lehet) és megnéztem.

 

 

"A tizennégy éves Susie egy napon nem érkezik haza az iskolából. Ahogy telik-múlik az idő a Salmon család aggódni kezd a legidősebb lányuk miatt, aki nem szokott kimaradni ilyen sokáig. Kétségbeesve keresni kezdik, de nem találják. A rendőrség kinyomozza, hogy Susie gyilkosság áldozata lett, ám a tettest nem sikerül elfogni. Közben kiderül, hogy a kislány a föld és a mennyország között van, onnan tekint le a családjára, melyben mindenki a maga módján próbálja feldolgozni a tragédiát. Jól ismeri a gyilkosát is, aki sokkal közelebb van hozzájuk, mint azt bárki gondolná."
- port.hu

Érdekes volt a film, mindenféleképpen ajánlom, de nem egy vígjáték, ez egy dráma, de könnyeket még sem tudott kicsikarni belőlem (pedig nem nehéz megríkatni engem), csak kétszer lett nedves a szemem, de a várt sírás nem jött be.

Most több véleményre nem számíthattok tőlem, mert túl vidám vagyok ahhoz, hogy érdemszerűen írhassak a filmről, de szerintem egyszer nézhető semleges film. Érdekes, de annyira nem kötött le, hiszen az arcunkba vágták, hogy 1. ki a gyilkos, 2. meghalt és egyéb édesded dolgokat. De azért a könyvet elolvasnám ^_^

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr692739471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása