Sachiko

Sziasztok! A nevem Pszichokutty (vagy Sachiko) - választhatsz eme kettőből. Eredetileg a blog az egyik kurzusomra készült, de a blogimádatom elragadott, és hivatalosan ez most az egyetlen blogom. Itt a mindennapjaimról, a gondolataimról olvashattok, vagyis bepillantást nyerhettek a világomba. A blog eléggé összetett, az éppen látott filmtől kezdve a lelkivilágomon át, a zenén keresztül mindent olvashattok, ha kedvetek támadna hozzá. Jó szórakozást :)

Harmadik - Csacsogás

2011.02.13. 13:20 - pszichokutty

Hello Blog-egerek!

Remélem jól telik nektek a hétvége ezen a csodás vasárnapon! Nekem pihenéssel telt és most egy kicsit feltöltődve érzem magam, annak ellenére, hogy vegyes napjaim voltak.

A megfázásom még mindig tart - bár már az orrfújás szintjén ragadtam. Már több mint egy hónapja kezdődött ez az egész mizéria - holmi kis torokfájással. Két hete csak az orrommal küszködök, és kezd már igazán zavarni. Hiába csinálok vele bármit, csupán kis időközökre dugul ki.

Rengeteget szenvedtem az egyik sorozatom (Personal Preference) 5. részének letöltésével, de végre tegnap/ma sikerült. Általában mindig megszakadt a netem, így nem bírtam normálisan letölteni. Nemsokára meg is nézem :) Utána meg elolvasom azt a tanulmányt, ami az egyik holnapi kurzusra kell. :)

Szép napot :)

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichokutty.blog.hu/api/trackback/id/tr322657878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása